Facilitherm, uw professional voor warmtepompen en airconditioning

Profiteer van de expertise van een gecertificeerde installateur om uw verwarmingsinstallatie op hernieuwbare energie te installeren. Facilitherm voert ook onderhoud en herstellingen uit aan airconditioningsystemen in heel Vlaams-Brabant en Brussel, op weekdagen, weekends en feestdagen.

Uw warmtepomp installeren

Wilt u investeren in een verwarmingsinstallatie op hernieuwbare energie? Met Facilitherm bent u verzekerd van een eersteklas service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met 25 jaar ervaring in de verwarmingssector hebben we de kennis en vaardigheden om onberispelijke resultaten te garanderen.

Erkend RESCert-installateur: een garantie voor kwaliteit

Onze RESCert-certificering is het bewijs van onze professionele kwalificatie om warmtepompen te installeren. Dit garandeert dat u het allerbeste krijgt voor uw duurzame energiesysteem. Kies voor ons en we leveren elke keer perfect werk.

De voordelen van een warmtepomp

Laag energieverbruik

Dankzij het lage energieverbruik is het een goede manier om uw energiefactuur te verlagen.

Gebruiksvriendelijk

De warmtepomp is uiterst betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ze is ook heel gemakkelijk te installeren.

Minimale impact op het milieu

Omdat de energiebron de buitenlucht is, een gratis en hernieuwbare bron, heeft de warmtepomp een zeer lage CO2-voetafdruk.

Veelzijdigheid

Met dit type toestel is het niet nodig om twee systemen te installeren voor verwarming en sanitair warm water: het zorgt voor beide!

Onderhoud van uw airconditioning

Heeft u thuis een airconditioningsysteem zodat u zelfs in de zomer kunt genieten van een ideale binnentemperatuur? Zoals alle temperatuurregelapparaten vereisen deze regelmatig onderhoud en soms reparaties in geval van een storing of defect. Als u een lek of vorst opmerkt, als u vieze geurtjes ruikt of als uw toestel een vreemd geluid maakt, neem dan contact met ons op zodat we de oorzaak kunnen achterhalen! We analyseren de situatie en implementeren de meest geschikte oplossing op basis van onze diagnose en uw behoeften. In heel Vlaams-Brabant en Brussel werken we snel en efficiënt en besteden we de nodige zorg aan elk van onze diensten.

Andere aangeboden diensten

Onderhoud en reparatie van verwarming

Onze experts zijn 7 dagen per week beschikbaar, ook op feestdagen, om uw verwarmingsinstallatie te repareren of te onderhouden. Facilitherm is GI- en GII-gecertificeerd en garandeert u professioneel werk van hoge kwaliteit.

Reparaties aan sanitaire installaties

Dankzij onze kwalificaties en ervaring in de loodgieterssector kunnen we al uw sanitaire problemen oplossen: een gootsteen of douche ontstoppen, sanitaire toestellen herstellen of onderhouden, een onderdeel vervangen, een aansluiting maken, een lek repareren of een toilet of douche renoveren. We zijn er om naar u te luisteren en zo snel mogelijk in te spelen op uw behoeften.

Neem contact met ons op voor de plaatsing van uw warmtepomp of het onderhoud van uw airconditioning

Wilt u onze expertise benutten om uw warmtepomp te installeren? Werkt uw airconditioningsysteem niet goed en heeft u snel een technicus nodig om het te repareren? Bel ons op 02 616 05 55 of vul ons contactformulier in. We beloven dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen.