Facilitherm

Snelle reparaties van verwarming
Perfect onderhoud van sanitaire installaties

Facilitherm,

uw partner voor verwarming en sanitair Brussel en Vlaams-Brabant

Heeft u een dringende herstelling nodig aan uw gasketel of uw sanitaire installatie in Brussel of Vlaams-Brabant? Als gecertificeerd verwarmingsinstallateur voor gasverwarmings – en hernieuwbare energiesystemen staat Facilitherm tot uw beschikking voor elk type service op het gebied van gasverwarming en warmtepompen. We zorgen ook voor het onderhoud van uw sanitair, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige service en totale tevredenheid.

Waarom Facilitherm kiezen voor uw verwarming en sanitair?

Meer dan 25 jaar ervaring
GI- technicus en RESCert-gecertificeerde installateur
Opmerkelijke snelheid en doeltreffende interventies
Beschikbaar op weekdagen, weekends en feestdagen
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Welke diensten bieden we voor verwarmings-, sanitaire en airconditioningsinstallaties?

Reparatie en onderhoud van
gasketels

Als specialisten op het gebied van gasketels kunnen we u een breed scala aan verwarmingsdiensten aanbieden: snelle reparaties bij een technisch defect, reparaties bij storingen, vervanging van onderdelen, vervanging of onderhoud van uw ketel. snelle reparaties bij een technisch defect, reparaties bij storingen, vervanging van onderdelen,vervangingofonderhoud van uw ketel. Welke service u ook nodig heeft, u kunt op onze expertise vertrouwen om uw installatie professioneel en grondig te onderhouden. ankzij onze kennis van het vakgebied kunnen wij alle reparaties uitvoeren aan uw ketels van Bulex, Vaillant, Atlantic, Ariston, Weishaupt of Bosch.

Reparatie van sanitaire installaties

We zijn ook gekwalificeerd om reparaties, aanpassingen en aansluitingen uit te voeren aan uw sanitaire installaties en het loodgieterswerk in uw badkamer, toilet of keuken te verzorgen. Doe een beroep op Facilitherm voor reparaties of kleine klusjes in uw badkamer: lekken, verstopte leidingen, vervanging van een leidingonderdeel, ontkalking of aansluiting van douches, baden, kranen en afvoersystemen. Omdat sanitaire problemen snel behandeld moeten worden, staan we tijdens de week, in het weekend en op feestdagen voor u klaar.

Warmtepompinstallati
en onderhoud van airconditioning

Kiezen voor een verwarmingsinstallatie op hernieuwbare energie betekent kiezen voor een duurzame, milieuvriendelijke en economische toekomst. Het is een keuze voor de toekomst, en daarom is Facilitherm ook gekwalificeerd om uw warmtepomp te plaatsen.. Als RESCert-gecertificeerd hernieuwbaar energietechnologie installateur garanderen wij u een perfecte installatie .

Uw woning in Brussel of Vlaams-Brabant heeft een airconditioning zodat u zelfs tijdens de warmste periodes van het jaar kunt genieten van een aangename temperatuur? Het is daarom van het grootste belang om jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud uit te voeren om de levensduur en prestaties te maximaliseren. We kunnen u ook snel en efficiënt helpen als uw toestel een storing heeft: lek, defect, bevriezing, ongewoon geluid of geur, enz…

Uw meervoudig gecertificeerde installateur

in Brussel en Vlaams-Brabant

Het spreekt voor zich dat profiteren van kwaliteitscertificering voor onderhoud of reparatie van verwarmingssystemen een groot voordeel is. Facilitherm begrijpt dit. Of het nu gaat om het onderhoud en diverse werkzaamheden aan gasketels of om de plaatsing van warmtepompen, we kunnen al jarenlang bogen op een onberispelijk vakmanschap. Onze certificeringen zijn het bewijs van onze kwalificaties en expertise:

Neem contact met ons op om te profiteren van onze snelle

en efficiënte verwarmings- en sanitaire diensten

U heeft een dringende reparatie aan uw gasketel nodig? Heeft u een lek in uw badkamer en zoekt u een vakkundige loodgieter voor een snelle reparatie? U moet uwairconditioning laten onderhouden? Doe een beroep op Facilitherm, uw verwarmings- en sanitair installateur, voor een snelle en professionele service.

We staan 7 dagen op 7 tot uw beschikking voor alle soorten werkzaamheden aan uw verwarmings-, airconditionings- en sanitair installaties in heel Brussel en Vlaams-Brabant.. Neem telefonisch contact met ons op via 02 616 05 55 of gebruik ons contactformulier. We garanderen een snelle reactie en een korte doorlooptijd!