Zorgvuldig onderhoud van uw sanitaire installaties

in Vlaams-Brabant en Brussel

Dankzij onze ervaring zijn we zeer bedreven in alle soorten loodgieterij en sanitaire installaties. We zijn gekwalificeerd om uw sanitaire leidingen te repareren, te onderhouden en aan te sluiten. Facilitherm garandeert perfect onderhoud van uw toestellen voor optimaal wooncomfort.

25 jaar ervaring

voor reparaties van hoge kwaliteit, onderhoud of dringende reparaties

7/7 service

inclusief feestdagen voor een snelle interventie

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

met garantie op onberispelijke prestaties

Onze diensten in Brussel en Vlaams-Brabant

Sanitaire problemen oplossen

Omdat niemand immuun is voor een storing of defect in de sanitaire leidingen, staan we 7 dagen per week klaar voor dringende hulp. Als er gebreken zijn aan uw leidingen, douche, bad of andere sanitaire installaties, zorgen wij voor alle nodige reparaties. Onze knowhow, ervaring en een breed assortiment reserveonderdelen van toonaangevende fabrikanten garanderen u onberispelijk werk..

Afvoer ontstoppen

Is de afvoer van uw douche bijzonder traag? Ruikt uw gootsteen vies? Stagneert het water of komt het zelfs boven uit de bodem van uw bad? Een afvoer kan om verschillende redenen verstopt raken: kalkaanslag, samengeklit haar of een vetverstopping enz. Facilitherm heeft de oplossing voor al deze problemen en kan uw gootsteen, douche of badkuip ontstoppen in de hele provincie Vlaams-Brabant en in Brussel.

Waterlek

Niet alleen kan een waterlek de binnenkant van uw woning overstromen, maar als het water in bepaalde muren of andere delen van de woning insijpelt, kan het leiden tot schimmelgroei en de structuren verzwakken. Daarom moet het effectief en snel worden aangepakt. Wij hebben het gereedschap dat u nodig hebt om de lekkage(s) te vinden en ze te repareren zodat uw woning gezond blijft. Vertrouw op ons voor een snelle en passende oplossing: bel ons op 02 616 05 55.

Vervanging en renovatie van sanitaire toestellen

Als uw installaties verouderen en gedeeltelijk of volledig moeten worden vervangen, staan onze experts voor u klaar. We besteden bijzondere aandacht aan het respecteren van uw wensen en het uitvoeren van een sanitaire renovatie die u volledige tevredenheid geeft. Of het nu gaat om een douche, bad, toilet of een andere sanitaire installatie, wij hebben de kennis en vaardigheden om een perfect resultaat te garanderen.

Meer foto's

Vraag uw gratis offerte aan voor onderhoud of reparatie van sanitair

Of uw badkamer nu vervangen, ontstopt of gerenoveerd moet worden, Facilitherm biedt u het voordeel van een snelle reactie, op werkdagen, in het weekend of op feestdagen. Voor een spoedreparatie of een lekkage komen we graag bij u thuis, of u nu in Vlaams-Brabant of Brussel woont. Bel ons of stuur ons een precies verzoek via het formulier: we beloven u zo snel mogelijk te antwoorden.