Ontdek onze verwarmingsdiensten:

reparaties, onderhoud en storingen

Is uw gasketel defect en heeft u professionele hulp nodig om het probleem op te lossen? Wilt u het jaarlijks onderhoud laten uitvoeren door een erkende verwarmingsinstallateur? Is uw verwarmingsinstallatie defect of verouderd en aan vervanging toe door een efficiënter systeem? Doe een beroep op ons om te profiteren van een snelle kwaliteitsservice in Brussel en Vlaams-Brabant.

Reparatie en onderhoud van gasketels

Jaarlijks onderhoud of om de 2 jaar

Regelmatig onderhoud van uw gasketel is essentieel om hem goed te laten werken. Dit onderhoud is verplicht om voor de hand liggende veiligheidsredenen, maar ook om economische en milieuredenen. et onderhoud van uw ketel zorgt voor een optimaal rendement, zodat u uw energieverbruik tot een minimum kunt beperken.
Bij gasketels moet het onderhoud minstens om de 2 jaar worden uitgevoerd door een vakman. Wij volgt een nauwkeurige procedure die rekening houdt met veiligheidsnormen en de huidige wetgeving.
Facilitherm, erkend in GI, kan onderhoud uitvoeren aan uw installatie en helpen de levensduur te verlengen en de energieprestaties te verbeteren.

Dringende reparaties

Uw verwarmingsketel kan om een aantal redenen defect raken of minder dan optimaal werken. Wij weten alles van deze problemen en kunnen snel een diagnose stellen en de problemen oplossen, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van een werkende ketel. Omdat technische problemen zich op elk moment kunnen voordoen, zijn we 7 dagen per week beschikbaar in Brussel en Vlaams-Brabant. Vertrouw op de 25 jaar ervaring en kennis van Facilitherm voor al uw ketelstoringen!

Ketel vervangen

Is uw huidige installatie aan vervanging toe door een efficiëntere ketel ? Als erkend verwarmingsinstallateur is Facilitherm bevoegd om uw gasketel te vervangen. Afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften installeren we de meest geschikte ketel om efficiëntie en comfort te combineren. We stellen al onze expertise tot uw dienst om uw verwarmingssystemen te vervangen, inclusief het aansluiten ervan.

Wist u dat een gascondensatieketel een toestel is dat 100% gebruik maakt van de beschikbare bronnen, waardoor u tot 30% energie kunt besparen? Hij biedt ook de volgende voordelen:

  • een maximaal geoptimaliseerd rendement
  • minder CO2-uitstoot in vergelijking met traditionele verbrandingsketels.

Onze partnermerken

Met 25 jaar ervaring kunnen we snelle doorlooptijden en oplossingen op maat leveren. We zijn er trots op dat we u een service van hoge kwaliteit kunnen bieden en garanderen u volledige tevredenheid in alle omstandigheden. Hier zijn enkele van onze partnermerken waarvoor we een langdurige, efficiënte installatie garanderen:

Onze troeven

Beschikbaarheid en snel handelen

We staan 7 dagen per week, inclusief feestdagen, klaar om u snel en professioneel te helpen, ongeacht de gewenste service.

Prijs-kwaliteitverhouding

Bij Facilitherm staat de kwaliteit van de service voorop en die moet perfect zijn. Daarom garanderen we u een onberispelijke service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Erkend installateur

Met onze GI-accreditatie, het kwaliteitskeurmerk voor gasgestookte verwarmingssystemen, bent u verzekerd van een perfect resultaat voor uw gasketel.

Andere verwarmingssystemen

Facilitherm is een veelzijdig bedrijf. We hebben ook expertise in andere verwarmingssystemen. We installeren ook hernieuwbare energiesystemen zoals warmtepompen. Met het RESCert-keurmerk garanderen we werk van topkwaliteit voor deze verwarmingssystemen.

Onze expertise nodig voor uw verwarming?

Hebben onze kwaliteiten en diensten u overtuigd? Heeft u een storingsdienst nodig voor uw conventionele of condenserende gasketel? Wilt u een offerte voor het vervangen van uw verwarmingsinstallatie? We zijn beschikbaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden tijdens de week, in het weekend en op feestdagen. We zullen uw verzoek zo snel mogelijk volledig en in detail behandelen.